Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Pressemeldinger

NYHETER

To menn dømt for grov hvitvasking

​To menn er i Oslo tingrett dømt til 2 år og 7 måneders fengsel og 1 år og 7 måneders fengsel for å ha vært med på hvitvasking av henholdsvis 10,9 millioner kroner og 6,5 millioner kroner. 

Mann dømt for heleri av og bedrageri med fluorholdig gass

En mann er i Oslo tingrett dømt til fire års ubetinget fengsel for grovt heleri av innsmuglet fluorholdig gass til en verdi av minst 11 millioner kroner, samt grovt bedrageri av en statlig refusjonsordning for gass.

Forretningsmann dømt til fengsel for grov hvitvasking

To menn, blant dem en norsk forretningsmann bosatt i London, er i Oslo tingrett dømt til 2 år og 5 måneder og 2 år og 3 måneders fengsel for å ha vært med på hvitvasking av drøye 17 millioner kroner. 

Domfellelse i "Crew Gold-saken"

En tidligere aksjemegler er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel for grovt uaktsomt bedrageri og markedsmanipulasjon. 

Rekordhøgt kryptobeslag i Axie-saka

Økokrim har teke beslag i nærare 60 millionar kroner i kryptovaluta. Det er det største kryptobeslaget norsk politi nokon gong har gjort.

Rekordhøyt antall anmeldelser på bedrageri

Ferske tall fra politiets straffesaksregister viser at antall anmeldelser innen økonomisk kriminalitet økte med drøyt 14 prosent fra 2021 til i fjor. Økningen skyldes i stor grad nettbedragerier.

Gå til arkiv